Tietosuojakoulutus on helppoa Navisecin avulla

Navisec on palvelu, jolla henkilöstön tietosuojakoulutustarpeet ratkaistaan helposti. Siitä löytyy säännöllisesti päivittyvät tietosuojan verkkokoulutukset sekä reaaliaikainen raportointi koulutusten osoittamiseen.

Tilaa Navisec -palvelu

Kenelle palvelu soveltuu ja mitä se sisältää?

Navisec-palvelu soveltuu erinomaisesti niin pienille kuin suuremmillekin organisaatioille toimialasta riippumatta. Sen avulla on helppo järjestää henkilöstölle laadukasta ja säännöllistä tietosuojakoulutusta ilman suuria investointeja. Palvelusta löytyy aina ajantasaiset tietosuojan verkkokoulutukset. Niillä on helppo hoitaa lakien vaatimat koulutukset tai täyttää esim. ISO sertifikaattien koulutusvaatimukset. Palvelun raporttien avulla pystytään myös osoittamaan kätevästi mitä koulutuksia ihmiset ovat milloinkin suorittaneet.

Kaikki alla mainitut koulutukset ovat vapaasti käytettävissä palvelussa ja kukin työntekijä voi suorittaa koulutuksia oman roolinsa ja yrityksen toimialan mukaan.

Tietosuojan peruskoulutukset koko henkilöstölle

Peruskoulutukset antavat organisaation henkilöstölle laajan ymmärryksen tietosuojan ja tietoturvan perusteista sekä ajankohtaisista aiheista.

Henkilöstön tietosuoja- ja tietoturvakoulutus
  • Tietosuojan ja tietoturvan perusteet
  • Tietosuojalainsäädäntö
  • Henkilötiedot ja niiden käsittely
  • Henkilöstön tietoturvallinen toiminta
  • Tietojen kalastelu
  • Etätyön tietoturva ja tietosuoja
  • Turvallinen toiminta digimaailmassa
  • Arjen uhkatilanteet
  • Identiteettivarkaudet
  • Tietojen julkisuus ja salassapito
  • Turvallisesti somessa
  • Tekoälyn tietosuoja ja tietoturva
GDPR -koulutus (EU:n tietosuoja-asetus)
  • Rekisterinpitäjän velvollisuudet
  • Rekisteröityjän oikeudet
  • Tietojen siirtäminen EU alueen ulkopuolelle
  • Ulkoistaminen ja tietojenkäsittelysopimus
  • Tietosuoja-asetuksen soveltamisen valvonta
  • Vastuut ja sanktiot
  • Esihenkilön muistilista
  • Vaikutustenarviointi

Roolikohtaiset syventävät koulutukset

Koulutukset syventävät työntekijöiden osaamista ja tarjoavat apua  päivittäiseen tekemiseen erityistä tietosuojaosaamista vaativissa rooleissa.

Tietosuojavastaavan koulutus
  • Tietosuojavastaavan tehtävänkuva ja rooli organisaatiossa
  • Miksi tietosuojasta ja tietoturvasta tulee huolehtia
  • Henkilötietojen käsittely yrityksessä
  • Osoitusvelvollisuus
  • Tietosuojavastaavan tehtävät
  • Tietosuojan ja tietoturvan materiaalipankki
Henkilöstöhallinnon syventävä tietosuojakoulutus

Syventävä koulutuskokonaisuus henkilöstöhallinnossa työskenteliville. Siinä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät vaatimukset
  • Tietojen kerääminen työntekijästä
  • Henkilöstön edustajan oikeus henkilötietoihin
  • Työnantajan oikeus käsitellä henkilötietoja
Esihenkilöiden syventävä tietosuojakoulutus

Syventävä koulutuskokonaisuus esihenkilöille.

    • Organisaation tietosuojan ja tietoturvan hallinta
    • Henkilötietojen käsittely
    • Työntekijöiden tietojen käsittely

    Toimialakohtaiset syventävät koulutukset

    Koulutukset syventävät työntekijöiden osaamista ja tarjoavat apua  päivittäiseen tekemiseen erityistä tietosuojaosaamista vaativilla aloilla.

    Terveydenhuollon syventävä tietosuojakoulutus

    Syventävä koulutuskokonaisuus terveydenhuollon parissa työskenteleville, jossa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

    • Asiakirjojen käsittely
    • Asiakirjojen suojaaminen
    • Tietojen luovuttaminen
    • Potilaan oikeudet
    Sosiaalihuollon syventävä tietosuojakoulutus

    Syventävä koulutuskokonaisuus sosiaalihuollon parissa työskenteleville, jossa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

    • Asiakirjojen käsittely
    • Asiakirjojen suojaaminen
    • Tietojen luovuttaminen
    • Asiakkaan oikeudet
    Varhaiskasvatuksen syventävä tietosuojakoulutus

    Syventävä koulutuskokonaisuus, joka soveltuu esim. päiväkodissa työskenteleville. Siinä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

    • Henkilötietojen käsittely
    • Asiakirjojen käsittely
    • Tietojen luovutus
    • Salassapito ja tietosuoja

    Navisecin avulla tietosuojakouluttaminen on helppoa ja tehokasta

    Kouluta tehokkaasti

    Navisec tekee tietosuojakouluttamisesta tehokasta ja sujuvaa. Verkkokoulutukset ovat joustavasti käytettävissä missä ja milloin tahansa.

    Hylkää perinteiset koulutustilaisuudet ja kouluta tehokkaasti Navisecin avulla!

    Säästä resursseja

    Palvelusta löytyy aina ajantasaiset ja korkealaatuiset tietosuojan koulutussisällöt täysin valmiina pakettina, eikä niiden päivittämisestä tarvitse koskaan huolehtia.

    Valitse Navisec-palvelu ja unohda työläs koulutusmateriaalien päivittäminen!

    Varmista oppiminen

    Navisecin avulla varmistetaan, että ihmiset suorittavat koulutukset ja oikeasti oppivat tarvittavat asiat. Käyttäjät käyvät läpi itseopiskelumateriaalit ja suorittavat niihin perustuvat testit.

    Älä tee turhia koulutusinvestointeja - varmista organisaation tietosuojaosaaminen Navisecin avulla!

    Suojaudu tietosuojauhkilta

    Hyvin koulutettu henkilökunta on erinomainen vakuutus tietosuojauhkia vastaan. Inhimilliset virheet ovat yleisin syy tietosuojarikkomuksille. Koulutusta tulee järjestää jatkuvasti.

    Kouluta henkilöstöä säännöllisesti ja suojaa organisaatio tietosuojauhkilta!

    Tilaa Navisec -palvelu

    Navisec -palvelun hinnoittelu

    Lisenssit
    Hinta (Sopimuskausi min. 12kk)
    Navisec Easy - käyttäjäkohtainen hinnoittelu pienille yrityksille
    6,25€/kk/käyttäjä
    E-laskutus
    E-laskutus
    Navisec Pro - yrityslisenssillä palvelu koko henkilöstön käyttöön
    E-laskutus
    1-20 käyttäjää
    99€/kk
    21-50 käyttäjää
    149 €/kk
    51-100 käyttäjää
    199 €/kk
    101-200 käyttäjää
    249 €/kk
    201-500 käyttäjää
    399 €/kk
    Yli 500 käyttäjää
    Pyydä tarjous!

    Onko sinulla kysyttävää Navisec-palveluun tai sen hankintaan liittyen? Varaa tapaaminen Navisecin myyntitiimin kanssa!

    Tilaa Navisec-palvelu

    Täytä yrityksesi henkilömäärä, niin järjestelmämme valitsee sinulle sopivan palvelun.

    Yrityksesi henkilömäärä:
    Valittu tilaus
    Valittu tilaus
    Valittu tilaus
    Easy ominaisuudet
    Aina ajantasaiset koulutussisällöt
    Navisecin koulutussisällöt päivitetään säännöllisesti ja palveluun tuodaan uusia koulutuksia jatkuvasti. Koulutukset ja niiden sisällöt löytyvät täältä.
    Raportti suoritetuista koulutuksista
    Palvelusta saa ulos raportin, jolla on helppo osoittaa, että henkilöstö on koulutettu.
    Muistutustyökalu
    Muistutusviesti voidaan lähettää niille, joilla on koulutuksia vielä suorittamatta. Näin varmistetaan, että kaikki suorittavat koulutukset.
    Suosituin

    Yhteys- ja laskutustiedot

    Lisätiedot

    Kiitos tilauksestasi! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
    Jokin meni nyt pieleen! Yritäthän uudelleen tai ole suoraan yhteydessä myyntiimme.

    Asiakkaitamme

    Klikkaamalla "Hyväksy kaikki evästeet", suostut evästeiden tallentamiseen laitteellasi sivuston käytön parantamiseksi, käytön analysoimiseksi sekä markkinointimme tehostamiseksi. Lue lisää evästepolitiikastamme.