Navisec Yrityksenä

Olemme kumppani johon voi luottaa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus tietosuoja- ja tietoturva-alalta ja
palvelumme avulla koulutetaan vuosittain yli 150 000 ihmistä.

Navicre Oy on Oulussa vuonna 2001 perustettu yritys, joka on osa Nordhealth-konsernia. Konsernissa työskentelee yli 400 ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 30 miljoonaa euroa. Navicre on itsenäisesti toimiva osa kansainvälistä konsernia. Tämä mahdollistaa sen, että toiminta on ketterää ja asiakaslähtöistä, mutta kehitystyössä voidaan hyödyntää Nordhealth-konsernin laajaa osaamista.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus tietosuoja- ja tietoturva-alalta. Navicre tunnetaan luotettavuudesta, hyvästä palveluasenteesta ja tehokkuudesta. Asiakkaamme voivat aina luottaa siihen että hommat hoituvat sovitusti. Tavoitteemme on olla alan paras toimija. Keskitymme vahvasti asiakkaidemme tietoturva- ja tietosuojaosaamisen kehittämiseen sekä koulutusten tehostamiseen.

Asiakkaitamme

Ylä-Savon ammattiopiston logo
Vantaan seurakunnat logo
Savonlinnan logo
Savonian logo
Raijan Fysiopisteen logo
Psyconin logo
Pieksämäen logo
Monetra logo
Loviisan logo
Kuopion Energian logo
Kuopion logo
Kouvolan Veden logo
Keusoten logo
Keravan logo
Jyväskylän logo
JCDecauxin logo
Ilkka-yhtymän logo
Bilian logo

Ulkoista tietosuojakoulutukset ammattilaiselle

Navisec on palvelu, jolla henkilöstön tietosuojakoulutustarpeet ratkaistaan helposti. Se on yksi Suomen johtavista tietosuojan ja tietoturvan koulutuspalveluista. Palvelulla on yli 150 000 käyttäjää julkishallinnon organisaatioissa ja yrityksissä ympäri Suomea.

Navisec-palvelun avulla varmistetaan, että henkilöstön tietosuojaosaaminen on aina huippuluokkaa!